Nocturne

In Kasteel de Haar
zondag 03 september 2023 19:00
Duur: circa 120 minuten
Prijzen:
Normaal € 44,00Vriend € 39,00Jong € 10,00Upas € 10,00
(excl. transactiekosten)

LET OP: Het kasteel en het terrein zijn helaas slecht toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Zie voor meer informatie www.kasteeldehaar.nl

De Nocturne is te combineren met de concerten van Cinquecento en The Tallis Scholars om 17.00 uur in de binnenstad.

OVER HET CONCERT:

Een poëtische avond met kunst, architectuur en muziek. Dit is een unieke kans om met alle zintuigen een Nederlands monument van internationale betekenis te beleven: Kasteel de Haar. Onze slotavond net buiten de stad belooft een rijke en intieme ervaring, inclusief toegang tot het kasteel, de kapel en de tuinen. In de rijk gedecoreerde historische ruimten krijgt u tekst en uitleg, en hoort u korte muzikale optredens door bekende namen als Pieter-Jan Belder, The Spirit of Gambo, Katarina Livljanić en Vox Luminis. 

Bezoek het kasteel, wandel door de tuinen, geniet van een drankje. Laat de unieke sfeer van Kasteel de Haar u vooral inspireren om te mijmeren over alles wat u zag en hoorde tijdens dit festival in het teken van Revival.

Word Vriend
Meer...
Iets voor u?
Mogen we iets vragen?
Wat is de belangrijkste reden voor uw bezoek vandaag?

Antwoord is verplicht
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten
E-mail is verplicht!