Michèle Anne De Mey & BachPlus

AMOR

Let op: Dit jaar verloopt de kaartverkoop anders dan normaal. Lees hier alle informatie over het bestelproces, de placering en de coronamaatregelen.

Prijzen: Voorverkoop Vriend 80+  € 35,00 | Normaal  € 39,00 | Vriend  € 35,00 | CJP / student / Upas  € 10,00 (exclusief transactiekosten)
OVER HET CONCERT:

‘Een fel wit licht, extreem helder en zacht tegelijk. De ruimte is groot, ongedefinieerd en aangenaam warm. Ik weet niet hoelang ik daar ben, maar langzaam beweeg of zweef ik.’ In februari 2016 zakt de danseres en choreografe Michèle Anne De Mey in elkaar op de luchthaven van Toronto: het gevolg van een thermoshock. Partner en bekroond filmmaker Jaco Van Dormael ziet hoe ze het leven slechts met de vingertoppen weet vast te houden. Het levert deze magische en onvergetelijke voorstelling op. Gedragen door muziek van Biber, Scarlatti en Purcells ‘When I am laid in earth’ zweeft de danseres tussen droom en dood.

Let’s talk: nagesprek met Michèle Anne De Mey, Jaco Van Dormael en Bart Naessens / voertaal: Engels


Word vriend

Koop kaarten met voorsprong & korting

Ja, ik word vriend

Musici

Michèle Anne De Mey dans en choreografie
Jaco Van Dormael mise-en-scène

BachPlus
Deborah Cachet sopraan
Lidewij van der Voort, Elise van der Wel viool
Kaat De Cock altviool
Tine Van Parys cello
Elise Christiaens contrabas
Jurgen De bruyn theorbe
Lambert Colson cornetto

Bart Naessens klavier en muzikale leiding

Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]