Let's talkshow! / Prof. dr. Frits van Oostrom

Een leven lang spreken over muziek
zaterdag 28 augustus 2021 12:30
Prijzen: Evenement

€ 0

Passe Partout

€ 80

Over het programma:

Omroepen, presenteren, verslaggeven: niets van wat Maartje van Weegen in haar carrière heeft gedaan, staat los van het woord en de kunst van het vertellen. Frits van Oostrom ontvangt de grande dame van de Nederlandse radio en televisie aan zijn talkshowtafel voor een gesprek over haar vak, haar passie voor muziek en haar meest memorabele momenten.

Maartje van Weegen centrale gast
Eva Saladin viool

Duur: ca. 90 minuten
Voertaal: Nederlands

Heeft u hulp nodig bij het kijken? Klik dan hier

Biografie

De Umberto Eco van de Lage Landen, winnaar van de Spinozapremie en de AKO Literatuurprijs, leidende stem van de Canon van Nederland: het Trojaanse paard van het Festival Oude Muziek 2021 heet Frits van Oostrom. Met zijn scherpe vernuft, kritische blik en warme hart is hij de gedroomde co-curator voor deze editie.  

Spraakmakend en welsprekend: zo kennen we deze gepassioneerde mediëvist, die als literatuurwetenschapper een diepe voeling heeft met de ars rhetorica. Als inspirator, uitdager en toetssteen stelt Van Oostrom het programma scherp. Daarnaast prikkelt hij in zijn Let's talkshow! halsstarrige dovemansoren en maakt hij de tongen los: meerstemmigheid als antidotum voor vastgeroeste opinies en ongenuanceerde zedenpreken.

Hulp nodig bij het kijken?
Klik hier
Cookies

We helpen u ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hieronder in. Lees meer in onze privacyverklaring.

[2]
[1]
Welkom bij eMTV!
Wachtwoord vergeten
Email is verplicht!