Tijdschrift Oude Muziek

Het Tijdschrift Oude Muziek (TOM) is het blad van de Vrienden van de Oude Muziek. TOM verschijnt vier keer per jaar (februari, mei, augustus en november) en staat vol met interviews en informatie rondom het Seizoen en het Festival Oude Muziek, aangevuld met de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes uit de wereld van de oude muziek. 

Vriendenaanbiedingen en Vriendenavond

Wilt u gebruik maken van de Vriendenaanbiedingen uit TOM 1/2016, of wilt u zich aanmelden voor de exclusieve Vriendenavond op 12 mei of alvast kaarten bestellen voor het festivalopeningsconcert met vriendenkorting? Word Vriend en download de bestelbonnen via deze link.

Lees TOM online:

 

Adverteren

Adverteren bij de Organisatie Oude Muziek kan voor verschillende, voordelige tarieven: al voor € 150 plaatst u een advertentie.

Kijk voor meer informatie op onze tarievenkaart, of neem contact op met Juliëtte Dufornee via juliette@oudemuziek.nl of 030 232 9000.

Steun ons

Zit u graag op de beste plaats en wilt u met korting naar onze concerten? Houdt u van oude muziek en vindt u het belangrijk om talent te steunen? Word dan Vriend van de oude muziek. Vanaf € 40 per jaar bent u al Vriend.