Voor vrijwilligers

De o­ngeveer 70 vrijwilligers van de Organisatie Oude Muziek zijn o­n­misbaar in de totstandkoming van de 250 concerten en activiteiten die jaarlijks in het Festival Oude Muziek Utrecht en het Seizoen Oude Muziek plaatsvinden.

De vrijwilligers helpen met het op- en afbouwen van concertlocaties en begeleiden publiek en musici. Zo krijgen ze op een leuke manier – in teamverband of solistisch – een kijkje achter de schermen van het seizoen en het grootste oudemuziekfestival ter wereld.

Als u interesse heeft in het worden van vrijwilliger bij het Festival Oude Muziek Utrecht 2017, stuur dan een CV en korte motivatie op naar Nicolien van der Veer via n.vanderveer@oudemuziek.nl

NB: we verwachten dat u tijdens het festival volledig beschikbaar bent.

Word Vriend

Zit u graag op de beste plaats en wilt u met korting naar onze concerten? Houdt u van oude muziek en vindt u het belangrijk om talent te steunen?Vanaf € 40 per jaar bent u al Vriend en krijgt u onder andere korting op concerten en cd’s, 4x per jaar het Tijdschrift Oude Muziek, voorsprong bij het bestellen van festivalkaarten (in 2016: al vanaf 13 of 20 mei in plaats van 1 juni) en een extra grote korting op het festivalopeningsconcert van 2016.